Одаїв - Незвисько

Одаїв - Незвисько

Маршрут: с. Одаїв - с. Незвисько

Ціна: 1200.00 грн. Ціна з харчуванням: 1400.00 грн.
ЗАМОВИТИ
  • Протяжність: 44 км
  • Тривалість: 2 день/дні
  • Кількість дорослих учасників: від 7 осіб

Даний маршрут пролягає по мальовничій ділянці Дністровського каньйону. Протягом дня ми будемо пропливати повз стрімкі скелясті береги, оминем низку островів а також оглянемо кілька гротів. Один з яких ще у язичницькі часи був розширений та використовувався як святилище. Також буде можливість оглянути травертиновий водоспад поблизу с. Космирин та каскадний водоспад неподалік с. Возилів. Окрім цього запланована екскурсія до палацу графа Бадені, що в смт. Коропець.

палац графа Бадені
грот монаха - відлюдника

День .1.

  • Зустріч на залізничному вокзалі м. Івано - Франківськ. Прибуття в с. Одаїв, коротка зупинка біля парадрому, звідки відкривається панорамний вид на Дністер. Переїзд до місця початку сплаву, сніданок, інструктаж з техніки безпеки.
  • Протягом дня ми будемо пропливати повз стрімкі скелясті береги, оминем низку островів а також оглянемо кілька гротів. Один з яких ще у язичницькі часи був розширений та використовувався як святилище. Також побуваєм біля травертинового водоспаду неподалік с. Космирин. Окрім цього запланована екскурсія до палацу графа Бадені.
  • На ночівлю причалюємо біля с. Долина
каскадний водоспад с. Возилів
сплав по Дністру

День .2.

  • Поснідавши та спакувавши речі "виходимо" на воду. Протягом дня ми оглянемо каскадний водоспад поблизу с. Возилів прогуляємся до печери монаха - відлюдника, а також зупинимось біля пам'ятного знаку що був встановлений на місці таборування пластового куреню "Чорноморці", під проводом Романа Шухевича 1927р.
  • Завершення сплаву в селі Незвисько, переїзд до м. Івано-Франківськ.

*Харчування входить у вартість, тільки якщо Ви замовили тур ціною у 1400грн. з особи.

До початку подорожі рекомендуємо ознайомитись із розділами:
Спорядження для сплаву Дністром та Техніка безпеки під час сплаву