Зимуючі птахи Бурштинського водосховища та древній Галич

Зимуючі птахи Бурштинського водосховища та древній Галич

Орнітологічний тур "Зимуючі птахи Бурштинського водосховища та древній Галич"

Ціна: 350.00 грн.
ЗАМОВИТИ
  • Тривалість: 1 день/дні
  • Кількість дорослих учасників: від 7 осіб
Цей зимовий тур може стати справжнім відкриттям для любителів птахів. Адже незамерзаюче водне плесо Бурштинського водосховища приваблює тисячі водоплавних птахів. Із настанням холодів, окрім звичайних видів, на водосховищі можна зустріти мігрантів з далекої півночі Євразії. Для бердвочерів на березі водосховища споруджено орнітологічну вежу та оглядовий майданчик. Обидві локації облаштовані інформаційними стендами.
лебіді-кликуни
птахи Бурштинського водосховища

Взимку на "Бурштинському морі" можна спостерігати значні скупчення бакланів великих, крижнів, лисок, лебедів шипунів. У меншій кількості тут зимують черні чубаті, свищі, нерозні, попелюхи, чирянки великі та малі. Окрім звичайних видів птахів, на водосховищі зупиняються і рідкісні гості: морянка, турпан, гагара чорношия, гагара червоношия, лебідь-кликун, лебідь малий, гоголь, крех великий, крех малий, мартин сивий, мартин чорнокрилий, казарка червоновола та білощока... Варта зазначити що деякі із перелічених видів птахів, на території України, можливо зустріти лише в осінньо-зимовий період.

Також у програмі даного туру ознайомлення з історією древнього Галича.  Ми побуваємо на Замковій горі, оглянемо старовинний міст через річку Дністер, а також за бажання відвідаєм один із музеїв Галича.

  • Переїзди мікроавтобусом: Івано - Франківськ / Бурштин  / Галич / Івано - Франківськ
  • Супровід групи гідом- екскурсоводом
  • вхідні квитки до музеїв